Kiss‘ Gene Simmons kijkt in Bitcoin: Gone Mainstream

In de verwarrende wending van de gebeurtenissen kijkt Gene Simmons of Kiss fame naar Bitcoin en crypto.

Op 15 september twitterde Tyler Winklevoss of Gemini een draadje over Immediate Edge en de crypto-ruimte en gaf commentaar op de huidige stand van zaken in deze ontluikende industrie:

„Dit is waarom ik hou van #Bitcoin en crypto. Het is zonder toestemming. Het is onbevooroordeeld. De wiskunde geeft niet om de kleur van je huid, geslacht, oriëntatie, enz.

Maar mensen in dit nieuwe systeem krijgen is de grootste uitdaging waar we als industrie voor staan. Het is makkelijker om #Bitcoin en Ether te kopen als je al in het oude systeem zit. Als je geen bankrekening hebt, is het moeilijk om fondsen in crypto te krijgen. We moeten dit veranderen.

Gene Simmons, die Winklevoss en een aantal andere accounts over Bitcoin (@Bitcoin, de Winklevoss Twins, etc.) volgt, deelde de tweet hieronder.

Velen in de ruimte zagen dit als een bevestiging dat Simmons geïnteresseerd is in cryptokringen. Aangezien hij een aantal rekeningen in de ruimte volgt, is deze stelling niet geheel ongegrond.

Niet de eerste keer dat Simmons naar Bitcoin kijkt

Dit is niet de eerste keer dat hij naar Bitcoin kijkt. In een gesprek met The Street zei hij dat hij „geïnteresseerd is in bitcoin, maar alleen als een stukje van de [investerings]puzzel“. De belegger werkte niet uit ten tijde van de opmerking, die werd gemaakt in het derde kwartaal van 2017.

Anderen kopen het

Andere opmerkelijke mainstream-persoonlijkheden kopen Bitcoin. Zo kocht Jim Cramer onlangs Bitcoin op advies van Anthony Pompliano, oprichter van Morgan Creek Digital.

Cramer zou 1% van zijn nettowaarde in de toonaangevende cryptokringen hebben gestoken. Hij noemde zijn voortdurende angst voor inflatie, die volgens hem van BTC een waardevolle troef zal maken om te bezitten. Cramer besprak de cryptocurrency in relatie tot goud.