Coinbase muliggjør Bitcoin-betaling for amerikansk passtjeneste

  • En bildespeditor, Peninsula Visa samarbeider med Coinbase Commerce for å muliggjøre betaling med Bitcoin.
  • Selskapet blir det første som aktiverer en slik betalingstjeneste for amerikanske pass.

Det er ikke lenger nyheter at digitale valutaer holder mark som et levedyktig betalingsmiddel i verden i dag. De siste månedene har

Cryptopolitan rapporterte om flere selgere og selskaper som kunngjorde støtte for betaling av kryptovaluta. I dag gir Coinbase publikum muligheten til å foreta Bitcoin-betalinger for USAs passtjenester via et partnerskap. Dette er angivelig første gang folk får betale for slike tjenester ved hjelp av Bitcoin (BTC).

Peninsula Visa støtter nå Bitcoin-betaling

Bitcoin-betalingen støttes av Peninsula Visa etter Coinbase Commerce, betalingsdelen for digital valuta for Coinbase-utveksling. Peninsula Visa er et passfremmende selskap basert i Silicon Valley.

I henhold til kunngjøringen vil Bitcoin-betalingene også bli sikret av Coinbase-prosessoren. Evan James, COO for Peninsula Visa, kommenterte at selskapet er det første som støtter slike betalingsalternativer for amerikanske passtjenester i nasjonen.

„Aldri før har noen vært i stand til å betale for et amerikansk pass ved hjelp av en digital valuta,“ sa James. I mellomtiden støttes for øyeblikket Bitcoin-betalinger for fire passtjenester, med mange planlagt å bli rullet ut neste år. Kryptovalutaer, spesielt Bitcoin, har fått mer adopsjon i reisebransjen.

Adopsjon av Bitcoin i reisebransjen

I fjor rullet et online reisebyrå i Storbritannia (Storbritannia) ut betalingsstøtte for kryptovaluta i samarbeid med Utrust. Som Cryptopolitan rapporterte, tillot utviklingen sine millioner av kunder et enkelt alternativ for å betale flybilletter med Bitcoin og andre digitale valutaer. I en egen utvikling planla et bulgarsk selskap å betale strandet reise med Bitcoin for avlyste eller forsinkede flyreiser.

Utenfor reisebransjen er online matlevering, Just Eat, som også rullet ut Bitcoin-betaling for sine tjenester.