BTC: n Break Above 2017: n 20 000 dollarin ATH muuntaa yhden Bitcoineriksi

Ritholtz Wealth Management COO muuttaa mieltään Bitcoinista, suosittelee nyt omistamaan 2% salkusta BTC: ssä – joten tuskin rikastuu, mutta ei todennäköisesti myöskään mene konkurssiin.

Yhä useammat ihmiset muuttuvat Bitcoinereiksi

Kun astumme vuoteen 2021, yhä useammat ihmiset muuttuvat Bitcoinereiksi. Viimeisin on Nick Maggiulli, dollarin ja datan luoja ja Ritholtz Wealth Managementin operatiivinen johtaja, jolla on hallinnassaan lähes 2 miljardia dollaria varoja.

Maggiulli myönsi blogiviestissään olevan „väärässä“ Bitcoinista, kuten hän sanoi,

„Jokaisen sijoittajan matkalla on kohta, jolloin heidän on myönnettävä, että he olivat väärässä jossakin.“

Maggiulli, jonka otsikkona on „Miksi olen muuttanut mieltäni Bitcoinista“, kertoi, että tämä väärinkäsitys BTC: stä tuli, kun digitaalinen omaisuus osui 2017 ATH $ 20k viime kuussa.

Vaikka hän ei usko, että Bitcoin olisi koskaan „menossa nollaan“, hän ei myöskään ajatellut, että Bitcoin ylittäisi nämä korkeudet monien vuosien ajan, jos ollenkaan.

Hänen mukaansa lisääntynyt ostajien kysyntä ja vähentynyt myyjien tarjonta ovat auttaneet nostamaan Bitcoinin hintaa BTC 9,24% ja „sementoida se lailliseksi omaisuusluokaksi sijoitusyhteisössä“, mikä auttoi Bitcoinia „tulemaan digitaalisen kullan muodoksi“, hän sanoi.

Kuinka Bitcoinsin pohjahinta nousee edelleen

 

Hän huomauttaa, kuinka Bitcoinsin pohjahinta nousee edelleen, „mikä lisää Bitcoinin tulevaisuuden selviytymisen todennäköisyyttä“. Sisäisestä arvosta ei myöskään ole 10 biljoonaa dollaria markkina-arvokullalla, hän väittää.

Kyse on uskosta, hän sanoi, ja Bitcoinin tapauksessa „kultista on tulossa uskonto“.

Maggiulli huomautti lisäksi, että vaikka jalometalliharkot ovat olleet olemassa vuosituhansien ajan, „vasta elokuussa 1974 Yhdysvalloissa se oli sijoitusomaisuusluokka“, mikä johti sen hintojen kolminkertaistumiseen seuraavien kuuden vuoden aikana.

Silti hän vain neuvoo pitämään „enintään 2% salkustasi siinä“, mikä tarkoittaa „et todennäköisesti rikastu, mutta et todennäköisesti myöskään mene konkurssiin“.

Mutta hän selvensi, että hänen varovaisuutensa BTC: tä kohtaan ei koske hintaa, vaan „mahdollisuutta hallituksen omistuskieltoon“.

Jälleen hän huomauttaa, kuinka huhtikuussa 1933 Yhdysvaltain hallitus teki juuri sen keltaisella metallilla. Ja äskettäinen SEC-valitus Ripplea vastaan ​​ei ole vielä sulkenut sitä kokonaan pois.