Bithumb legger midlertidig ned noen kontorer når Korea

Bithumb legger midlertidig ned noen kontorer når Korea står overfor et annet mulig COVID-19-utbrudd

Populær kryptokursutveksling Bithumb kunngjorde i dag at den legger ned noen av kontorene sine når Sør-Korea kjemper mot et annet mulig utbrudd av romanen coronavirus.

Sør-Koreas største kryptokursutveksling Bithumb kunngjorde i dag at de legger ned sine offline Bitcoin Profit kontorer mens Korea sliter med et fornyet koronavirusutbrudd.

Bithumb suspenderer frakoblet støtte

Siden begynnelsen av november har landet registrert økte daglige tilfeller av COVID-19, med antallet tredoblet de siste ni dagene. Dette har gitt frykt for at Sør-Korea har gått inn i en tredje bølge av pandemien.

Da myndighetene iverksetter tiltak for å styrke sosial distansering for å begrense spredningen av viruset, sa Bithumb i sin kunngjøring at de har til hensikt å midlertidig stanse sin offline offline supporttjeneste.

Bithumb bemerket at nedleggelsen av Gangnam senterkontor vil begynne tirsdag 24. november og vil være stengt inntil videre.

„Vi ber om din forståelse av eventuelle ulemper ved bruk av tjenesten, og vi vil informere deg om normaliseringstiden for offline Gangnam Center-drift gjennom en egen varsel,“ sa børsen.

Bithumb raidet

I september var Bithumb overskriften over kryptorommet. Børsens hovedkontor ble angivelig raidet tre ganger da lokale myndigheter søkte og konfiskerte selskapsdokumenter. I et av raidene beslagla de dusinvis av aksjer i Bithumb Holdings tilhørende Bithumb Korea-direktør Kim Byung-Gun.

Politiet anklaget Bithumb for svindel relatert til BXA-token-forsalget på $ 25,2 millioner som ble utført av selskapet. Før forhånds salget lovet Bithumb å liste tegnet for handel etter hendelsen, men klarte ikke å gjøre det, noe som fikk investorene til å lide store tap.

To uker etter raidene innkalte myndighetene Bithumbs styreleder Lee Junh-hoon til avhør.

Bithumb Til salgs?

Etter raidet og sonden hevdet en annen rapport at børsen var til salgs med en prislapp fra $ 430 millioner til $ 604 millioner. Rapporten avslørte at utenlandske finansielle investorer og innenlandske private equity-fond hadde vist interesse.

Imidlertid har Bithumb forble stille om salget så vel som politiets etterforskning.