Bitcoin Whale Warning Crypto Traders Over Bitcoin’s Trajectory, Rolls Eyes bij Bullish BTC Prediction

Een van de rijkste Bitcoin-investeerders in het verleden is er nog steeds niet van overtuigd dat Bitcoin zich snel zal herstellen, zelfs na een bullish BTC-voorspelling van een grote nieuwszender.

In een nieuwe tweet is de pseudonieme handelaar Joe007 het niet eens met een update van Bloomberg Crypto die suggereert dat Bitcoin voor het eerst sinds de uitverkoop van Covid-19 in maart het stierengebied is binnengedrongen.

De handelaar, die bekend staat om het plaatsen van grote Bitcoin Trader weddenschappen op Bitfinex, is op korte termijn bearish op Bitcoin omdat hij denkt dat de topcryptocurrency te wijten is aan één massale shakeout gebeurtenis.

„Veel mensen verwachten een downleg, ja. Maar de vraag is – zijn ze bereid te kopen in een echte dump, zoals een herhaling van begin maart – of erger?“

Hoewel Joe007 een BTC-capitulatie aan de horizon ziet, gelooft hij nog steeds in het langetermijnpotentieel van de nummer één cryptocrisis.

„Op een dag zal BTC sterk stijgen, resoluut, op hoog/groeiend volume. Het zal de meest angstaanjagende weerstandslijnen doorsnijden als een mes door de boter, alle experts verrassen… en gewoon doorgroeien zonder te herleiden.“

Ondertussen kijkt de handelaar die zelden voor andere munten dan BTC kiest, naar Uniswap (UNI). Het marktplafond van de gedecentraliseerde financiering (DeFi) steeg na de notering van Coinbase Pro van ongeveer 50 miljoen dollar naar meer dan 750 miljoen dollar. Joe denkt dat de DeFi-activa boven hun reële waarde zijn geprijsd.

„[UNI is] overgewaardeerd met ongeveer 625 miljoen dollar.“